23-02-2021

Απολύθηκε από κανάλι και σειρά ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε σε βάρος γνωστού ηθοποιού που παίζει σε τηλεοπτική σειρά. Ο μηνυτής, είναι επίσης ηθοποιός και κατηγορεί τον συνάδελφό του, ότι τον βίασε μέσα στο σπίτι του.

«Υπάρχει μια έγκληση η οποία έχει υποβληθεί σε βάρος του εντολέα μου. Το καταγγελλόμενο αδίκημα είναι το αδίκημα του βιασμού. Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης και βεβαίως στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας κλήθηκε ο εντολέας μου να λάβει γνώση της δικογραφίας και να καταθέσει το υπόμνημα των εγγράφων εξηγήσεων του», σημείωσε στον Alpha ο συνήγορος του καταγγελλόμενου, Εμμανουήλ Ροδουσάκης.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι υποστηρίζει ο εντολέας του, ο δικηγόρος απάντησε: «Υποστηρίζει ότι είναι αθώος και το περιεχόμενο της εγκλήσεως είναι ουσία αβάσιμο».

«Προφανώς και γνωρίζει και ισχυρίζεται ότι υπήρξε μια ερωτική επαφή δυο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση» τόνισε ο κ. Ροδουσάκης.

«Ήταν εργαζόμενος ηθοποιός μέχρι χθες. Εν δυνάμει της καταγγελίας και μιας φήμης της οποίας κυκλοφόρησε, ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, η συνεργασία που είχε διεκόπη» τόνισε ο δικηγόρος.

«Έχει κληθεί και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή» κατέληξε ο δικηγόρος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ