13-04-2021

Γκοτζίλα vs Κινγκ Κονγκ: Αυτό είναι το τρέιλερ της επικής τιτανομαχίας (video)

Η μάχη τους κόβει την ανάσα

Δύο από τα πιο διάσημα «τέρατα» του κινηματογράφου, ο Κινγκ Κονγκ και ο Γκοτζίλα, επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη.

Όπως δείχνει το εντυπωσιακό τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Warner Bros, Γκοτζίλα και Κινγκ Κονγκ έρχονται αντιμέτωποι σε μια επική μάχη, με τη μοίρα του κόσμου να κρέμεται σε μια κλωστή.

«Ο Κονγκ και οι προστάτες του πραγματοποιούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το αληθινό σπίτι του, και μαζί τους είναι η Τζιά, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι με το οποίο έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό και ισχυρό δεσμό. Όμως απροσδόκητα βρέθηκαν στο μονοπάτι ενός εξοργισμένου Γκοτζίλα. Η επική σύγκρουση μεταξύ των δύο τιτάνων -που υποκινήθηκε από αόρατες δυνάμεις- είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου που βρίσκεται βαθιά μέσα στον πυρήνα της Γης», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή της ταινίας.

Η ταινία με τίτλο «Γκοτζίλα εναντίον Κινγκ Κονγκ» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου, ταυτόχρονα στις (όποιες) ανοιχτές αίθουσες και στην πλατφόρμα του HBO MAX. Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Άνταμ Γουίγκαρντ, ο οποίος είναι γνωστός για τη ταινία θρίλερ «VHS» και τη μεταφορά του «Death Note» στο Netflix.

Πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν (η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix «Stranger Things»), η Ρεμπέκα Χολ και ο Ντεμιάν Μπισίρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Netflix είχε προσφέρει 200 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την ταινία στην πλατφόρμα του. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ