27-10-2020

Κατέληξε στη NOVA και ο Παναθηναϊκός – Η συμφωνία έκλεισε στα 7 εκ. ευρώ

Συνιστά την καλύτερη τηλεοπτική συμφωνία του του «τριφυλλιού» την τελευταία δεκαετία

Η ΝΟVA συμφώνησε, τελικά, και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2020-21).

Αν και δεν ανακοινώθηκε το τίμημα, εκτιμάται πως η συμφωνία έκλεισε στα 7 εκ. ευρώ και συνιστά την καλύτερη τηλεοπτική συμφωνία του του «τριφυλλιού» την τελευταία δεκαετία.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Αυγούστου, οι «πράσινοι» έκριναν ως ασύμφορη την προσφορά που κατατέθηκε από το συνδρομητικό κανάλι για την απόκτηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, έχοντας τότε ανακοινώσει και το ξεκίνημα του « Παναθηναϊκός TV». Έχοντας έρθει σε συμφωνία με την «Cosmote» για το «PAO TV».

Όπως ανακοινώθηκε, οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» (έχει ανακοινωθεί επίσημα η λειτουργία του και με τιμές) να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του συλλόγου, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της ΝOVA.

Σε ό,τι αφορά το “Παναθηναϊκός TV” θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα, οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του “Παναθηναϊκός TV” να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από τον Alpha - Τι συνέβη (video)