06-05-2021

Αυτή είναι η τηλεοπτική «βόμβα» της νέας σεζόν: Η συνεργασία-έκπληξη Μελέτη με Μάνεση

Την επιτυχημένη της πορεία στο κανάλι του Alpha συνεχίζει η όμορφη παρουσιάστρια – Σε ρόλο έκπληξη, αλλά πίσω από τις κάμερες, ο γνωστός παρουσιαστής

Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού θα είναι καθημερινή και μάλιστα με συνεργασία – έκπληξη αφού την αρχισυνταξία της αναλαμβάνει ο έμπειρος και επιτυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Νίκος Μάνεσης.

«Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρωί της Κυριαικής (12-07) η Ελεονώρα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και μίλησαν για το νέο τους αυτό βήμα.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης!.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ