08-05-2021

Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση της εκπομπής με αιχμές κατά του καναλιού

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση το απόγευμα της Τρίτης, ότι η αγαπημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», που αναμενόταν να ξεκινήσει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τελικά δεν θα προβληθεί ποτέ.

Όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση των συντελεστών της εκπομπής, η συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου δεν έληξε κάτω και από τις καλύτερες συνθήκες, καθώς τονίζεται πως «τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εκπομπής μέσα από τη σελίδα της στο facebοok:

Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Η απάντηση στου ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ δεν έχει προβεί μέχρι ώρας σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρνείται όλες τις κατηγορίες που προσάπτει στο κανάλι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα», και από την πλευρά του τονίζει πως τηρήθηκε στο έπακρο η συμφωνία με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή, ενώ εκείνος είχε «παράλογες απαιτήσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ