17-04-2021

«Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» – Το βιβλίο του Λάκη Λαζόπουλου για την Τασούλα του (video)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τον πόνο της απώλειας

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν χθες βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει για τις επιθέσεις που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται, την σάτιρα και την ανάγκη που τον οδήγησε να «ανεβάσει» την παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια.

Ξεχωριστή ήταν η αναφορά του, στο νέο του εγχείρημα που αποτελεί κατά κάποιον τρόπο και κατάθεση ψυχής. Και αυτό δεν είναι άλλο από το βιβλίο που ετοιμάζει με αφορμή και φόντο τον θάνατο της γυναίκας του, Τασούλας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, παρότι δεν μίλησε ιδιαίτερα για την προσωπική του ζωή, την οποία ανέκαθεν έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αποκάλυψε τον τίτλο του βιβλίου που θα είναι «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να το γράψει.

«Όταν βρεθείς τρία χρόνια να ακούς τόσες πληροφορίες, να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με γιατρούς, με όλη αυτή την ένταση σε ένα καινούριο αγώνισμα, δύσκολο, μαθαίνεις πράγματα που καλό είναι να μην μείνουν έτσι όπως υπάρχουν μέσα μου» είπε ο γνωστός καλλιτέχνης για να προσθέσει χαρακτηριστικά ότι «έφυγε μόνο του το μολύβι».

Ακούω τη φωνή της μάνας μου να με διορθώνει ακόμη και τώρα που έχει φύγει

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, απάντησε στο αν τον επηρέαζε σε αυτά που έγραφε, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό στιγμές από τη γνωριμία του μαζί της.

Η σάτιρα δεν επιλύει προσωπικά προβλήματα

Όπως ήταν φυσικό, μεγάλο μέρος της συνέντευξης αποτέλεσε η σάτιρα, τα όριά της και οι επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο Λάκης Λαζόπουλος για αυτήν, με τον ίδιο να δηλώνει κατηγορηματικά ότι «η σάτιρα δεν επιλύει προσωπικά προβλήματα».

Σ’αυτόν τον κόσμο έχουν πάντα δίκιο οι δημοσιογράφοι

«Όταν είναι χίλιοι δημοσιογράφοι και πλένουν τον εγκέφαλο και μιλάει ένας άνθρωπος μία φορά τον μήνα και τους φταίει ο άνθρωπος αυτός, τότε ευχαριστώ. Ευχαριστώ που έχω τη δύναμη να πλένουν επί ένα μήνα χίλιοι άνθρωποι ένα ρούχο και εγώ να βγαίνω και να λέω ότι δεν είναι καθαρό το ρούχο» είπε χαρακτηριστικά για την επίθεση που δέχτηκε όταν έκανε την εκπομπή Αλ Τσαντίρι στον Alpha, προσθέτοντας σκωπτικά ότι οι δημοσιογράφοι έχουν πάντα δίκιο!


 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ