26-10-2020

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της μιλά για πρώτη φορά δύο χρόνια μετά τον χαμό της κόρης της (video)

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της από νευρική ανορεξία.

Η Αρετή Καβαδία «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ για την χειρόγραφη διαθήκη της κόρης της που ορίζει μοναδική κληρονόμο μία φίλη της, κρατώντας αποστάσεις από το θέμα.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς» δήλωσε η κα. Καβαδία.

«Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα. Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά» ανέφερε η μητέρα της παρουσιάστριας και πρόσθεσε ότι το παιδί της δεν ήταν ποτέ στα όρια της φτώχειας.

«Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα… Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της μεταξύ άλλων.