15-04-2021

Όταν η σφαγή της οικογένειας του Θεόφιλου Σεχίδη είχε γίνει επεισόδιο στον «Κόκκινο Κύκλο»

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης, Θεόφιλος Σεχίδης, ο οποίος κρατείτο εκεί από το 2001, επειδή δολοφόνησε και, στη συνέχεια, τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του (τον πατέρα, τη μητέρα, τον θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του) στη Θάσο, καθώς πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Η υπόθεση Σεχίδη συντάραξε το πανελλήνιο και έγινε έκτοτε δεκάδες φορές αντικείμενο αναφοράς σε πολλά ΜΜΕ, ενώ αποτέλεσε και θέμα επεισοδίου της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς «Κόκκινος Κύκλος».

Το σχετικό επεισόδιο παρουσιάστηκε το ψυχιατρικό ιστορικό του Θεόφιλου Σεχίδη, οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς και το χρονικό των στυγνών δολοφονιών, με ελαφρώς παραλλαγμένες λεπτομέρεις.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο εμφανίστηκαν οι Μηνάς Χατζησάββας, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Παναγιώτα Βλαντή, Βίκυ Πρωτογεράκη, Πάνος Κρανιδιώτης, Θάνος Γραμμένος, Εφη Παπαθεοδώρου, Θανάσης Δόβρης, Δημήτρης Αγοράς και Γιάννης Ράγκος, με το σενάριο να υπογράφει ο Αλέξανδρος Κακκαβάς και τη σκηνοθεσία ο Μπάμπης Σπανός.

Το επεισόδιο του «Κόκκινου Κύκλου»:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ