18-05-2021

Όταν όλοι θρηνούσαν, στον ΣΚΑΪ έκαναν «ξέπλυμα» στον δολοφόνο του Γρηγορόπουλου

6η Δεκεμβρίου σήμερα, και όπως κάθε χρόνο από το 2008, η μέρα αυτή εκτός από τις ευχές σε Νίκους και Νικολέτες, αφιερώνεται στον Αλέξη Γρηγορόπουλο ο οποίος πριν από δέκα χρόνια έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα στην καρδιά της Αθήνας.

Και μπορεί οι περισσότεροι στο άκουσμα της είδησης αυτής, εκείνο το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, να πάγωσαν, να μούδιασαν και να ένιωσαν οργή, υπήρξαν όμως και εκείνοι που σαν πιστοί έμμισθοι υπάλληλοι της όποιας εξουσίας, έσπευσαν να «δολοφονήσουν» και τον χαρακτήρα του 15χρονου μαθητή. 

«Δεν ήταν μία παρέα παιδιών τα οποία πήγαν να παίξουν ένα extreme sport σε κάποιο λούνα παρκ. Επετέθησαν σε εκπροσώπους του ελληνικού κράτους, τους αστυνομικούς», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξη Παπαχελά.

«Και τι να έκαναν οι αστυνομικοί; Να άφηναν αναπάντητη τη λεκτική βία που δέχτηκαν;» ξεστόμισε στη συνέχεια το ανήκουστο ο Άρης Πορτοσάλτε, για να πάρει τη σκυτάλη η Σία Κοσιώνη και να ζητήσει τη σύλληψη των θυλάκων εγκληματικότητας στην περιοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ