07-05-2021

Το Epsilon αναζητά Διευθυντή Ειδήσεων – Οι υποψήφιοι

Περίοδο αναδιοργάνωσης διανύει το Epsilon, προκειμένου πριν τη λήξη της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν να καταφέρει να βάλει μία τάξη όσον αφορά στα πρόσωπα που θα κληθούν να στηρίξουν το πρόγραμμα από την ερχόμενη.

Την ώρα που το κομμάτι της ψυχαγωγίας «τρέχει» λόγω των εξαντλητικών προσπαθειών της Άλκηστης Μαραγκουδάκη να «χτίσει» το νέο πρόγραμμα πριν το καλοκαίρι, αυτό της ενημέρωσης… πάσχει, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» ούτε το πρόσωπο του θα αναλάβει τη Διεύθυνση Ειδήσεων.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι λίγο πριν τη λήξη της σεζόν, κανείς δεν γνωρίζει πώς θα καλυφθούν οι ζώνες της ενημέρωσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την θέση του Διευθυντή Ειδήσεων είναι πολλά με τις συζητήσεις να έχουν προχωρήσει στην περίπτωση των περισσοτέρων.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ενδέχεται να αποτελέσουν κομμάτι του Epsilon είναι ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Νίκος Στραβελάκης, ο Γιώργος Λαμπράκος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δημοσιογράφοι που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia και ο Τζώνη Καλημέρης έχει κάνει συζητήσεις με τον σταθμό.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε το ποιος θα καταφέρει τελικά να κερδίσει τη θέση.

Μια θέση που συνεπάγεται πολλές υποχρεώσεις κυρίως από τη στιγμή που το Epsilon έχει βάλει για τα καλά στόχο να εκτιναχθεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Πηγή: dailymedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ