19-02-2021

Διευθυντής της «Αυγής» ο Άγγελος Τσέκερης

Καθήκοντα διευθυντή αναλαμβάνει από σήμερα ο Άγγελος Τσέκερης στην εφημερίδα «Αυγή».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με νέο διευθυντή τον Άγγελο Τσέκερη, από σήμερα η εφημερίδα μας συνεχίζει και ανανεώνει την προσπάθειά της για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες των καιρών και τις προσδοκίες των αριστερών….

Με νέο διευθυντή τον Άγγελο Τσέκερη, από σήμερα η εφημερίδα μας συνεχίζει και ανανεώνει την προσπάθειά της για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες των καιρών και τις προσδοκίες των αριστερών, των αναγνωστών, των υποστηρικτών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αυγής» αποφάσισε να ορίσει ως διευθυντή και μέλος της διοίκησης τον Άγγελο Τσέκερη έχοντας εκτιμήσει τις ικανότητες, τη διαδρομή και την προσφορά του.

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας επιδοκίμασαν την επιλογή του με μεγάλη πλειοψηφία σε κάλπη (όπως έχει μακρά θεσμική παράδοση η εφημερίδα μας).

Ο Άγγελος Τσέκερης έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ. Υπήρξε μέλος του Ρήγα Φεραίου και αργότερα του Συνασπισμού, στου οποίου την Κεντρική Επιτροπή εξελέγη για δύο συνεχόμενες θητείες. Για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης της «Αυγής» στη στήλη «Κακοήθειες», την οποία έγραφε μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση. Μαζί συνεργάστηκαν επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 Στο Κόκκινο, από την ίδρυσή του, έως το 2015. Από τον Ιούνιο του 2015 διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και αργότερα προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού στο ίδιο γραφείο».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ