13-04-2021

Δύο δημοσιογράφοι απολύθηκαν από το Ραδιόφωνο 24/7

Εκτός του Ραδιοφώνου 24/7 βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Χατζηνικόλας και Δημήτρης Ν. Μανιάτης, καθώς σήμερα, Δευτέρα ανακοινώθηκαν οι απολύσεις τους από τον όμιλο 24Media.

«Προβληματίζομαι πολύ με τις δημόσιες ανακοινώσεις προσωπικού χαρακτήρα αλλά και η απόλυτη σιωπή δεν μου ταιριάζει. Να ενημερώσω λοιπόν κι εγώ ότι από σήμερα έληξε η συνεργασία μου με το ραδιόφωνο 24/7.

Πέρασα πάντως πολύ ωραία και γνώρισα μερικά καρντάσια… Το περίεργο είναι ότι απολύθηκαν όλα… Για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι άφησα πίσω μου κάποια καρντάσια και καρντασίνες κι ελπίζω να συνεχίσουν να είναι εκεί που είναι», ανέφερε σε ανάρτησή σου στο Facebook ο κ. Χατζηνικόλας σχετικά με την απόλυσή του.

Από την πλευρά του, ο κ. Μανιάτης σημείωσε το μεσημέρι της Δευτέρας:

«Μόλις μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου από το Ραδιόφωνο 247, που κάναμε συντροφιά με τα Νέα του Κομισάριου. Το επιχείρημα της διοίκησης ήταν πως έχω και άλλη εργασία- ως γνωστόν είμαι δημοσιογράφος στα Νέα- και ιεραρχείται σε αυτή την φάση να κρατηθούν στο ραδιόφωνο μόνον όσοι έχουν αποκλειστική απασχόληση σε αυτό. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ακροατές και τους συναδέλφους στον σταθμό για τις μαγικές ώρες και μέρες, ενός εγχειρήματος που καταδικάστηκε πρόωρα και βεβιασμένα, πιθανώς και υπό την πίεση άλλων παραγόντων. Ψηλά το κεφάλι και σθένος στις μέρες που έρχονται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ