13-04-2021

Ξανά «στον αέρα» το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ αρχίζει τη λειτουργία του. «Η φωνή των εργαζομένων θα ακούγεται καθημερινά μέσα από το web radio» (pamehellas.gr), τονίζει η ανακοίνωση του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Θεματικές εκπομπές, αφιερώματα και κυρίως η δράση του ταξικού κινήματος σε όλη την Ελλάδα, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος.

Σωματεία, Ομοσπονδίες κι Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέσα από τις δικές τους εκπομπές θ’ αναδεικνύουν τις δράσεις τους, τις παρεμβάσεις τους στους χώρους δουλειάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθώς και το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που προτάσσουν οι ταξικές δυνάμεις. Παράλληλα, σχεδόν σε καθημερινή βάση θα υπάρχουν μουσικές αλλά και άλλες εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου“, αναφέρει και καταλήγει:

Καλούμε τους προέδρους των σωματείων καθώς και τα μέλη που θα στελεχώσουν τις ραδιοφωνικές εκπομπές, να πάρουν μέρος στην επίσημη έναρξη του web radio την Πέμπτη 1 Μαρτίου, στις 6 μ.μ στα γραφεία του ΠΑΜΕ, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διαδικτυακού ραδιόφωνου θ’ ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας με νέο δελτίο Τύπου“.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ