23-01-2021

Το ξέσπασμα Χατζηνικολάου για τον βανδαλισμό του «Phylax» – «Είναι σατανικοί μ@λ@κες»

«Ξεσπάθωσε» το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου κατά εκείνων που ευθύνονται για τον βανδαλισμό του γλυπτού «Phylax», στο Παλαιό Φάληρο.

Δείτε επίσης: Γκρεμίστηκε ο «PHYLAX» στο Π. Φάληρο – Τον έριξαν άνεμοι ή ανθρώπινο χέρι;

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της σημερινής ραδιοφωνικής του εκπομπής χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τους δράστες του βανδαλισμού ως «κρετίνους», «ηλίθιους» και «σατανικούς μ@λ@κες».

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο γλύπτης του «Phylax»: Αυτό δεν είναι βανδαλισμός, είναι προσβολή του ατόμου (video)

«Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του phylax, Κωστή Γεωργίου.

«Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μαλάκες μάλλον είναι. Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο έλληνα καλλιτέχνη», σχολίασε συνεχίζοντας ο κ. Χατζηνικολάου.

Το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ