08-05-2021

Ξεκινά το δελτίο του MEGA τη Δευτέρα – Η Λίνα Δρούγκα στην παρουσίαση

Οι δημοσιογράφοι του Mega θα συναντηθούν σήμερα στα παλιά τους λημέρια, στον 6ο όροφο του Μεγάλου Καναλιού, στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων, όπου αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega συμφωνούν για την επανέναρξη του δελτίου. Θα είναι ένα κανονικό δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και δεν θα είναι καταγγελτικό εναντίον της Digea και όσων προσπαθούν να κλείσουν το κανάλι.

Το δελτίο θα εκφωνήσει η Λίνα Δρούγκα. Ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής έκανε σχετική ανακοίνωση χθες, από τη σελίδα του στο Facebook, και στη συνέχεια επικοινώνησε με το προσωπικό. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα του ανταποκριτή του Mega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου το σχετικό δημοσίευμα είχε μέσα σε μερικές ώρες πέραν των 600 shares, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία είχε φτάσει σε 33,173 ανθρώπους (13,731 people reached), κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με πηγές από την δημοσιογραφική ομάδα του Mega, ο κ. Καψής θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία με αποφάσισε να κατεβάσει τα ρόλα του Μεγάλου Καναλιού την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ. Ωστόσο οι εργαζόμενοι του Mega αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αλλά επιπλέον υπάρχουν και αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω της πολύμηνης αδράνειας της ενημέρωσης.

Όμως είναι αποφασισμένοι να το προσπαθήσουν. Την ίδια στιγμή αναμένουν ότι και οι μέτοχοι, αλλά και οι τράπεζες, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αφήσουν κατά μέρος τα παιγνίδια, τα οποία έχουν θύματα μόνο τους εργαζόμενους. Έφτασε η ώρα των καθαρών λύσεων. Αν οι μέτοχοι και οι τράπεζες θέλουν να μην χάσουν το σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο, πρέπει να πάρουν αποφάσεις τώρα.

Πηγή: mignatiou.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ