25-10-2020

Εμπάργκο της ΝΔ “για απόψε” στην ΕΡΤ – Γιατί δεν πήγε ο Κουμουτσάκος σε πάνελ (video)

Το altsantiri.gr έγραφε νωρίτερα για τη φημολογία περί εμπάργκο των στελεχών της ΝΔ στην ΕΡΤ με αφορμή την κάλυψη του #mareva_gate και την έντονη αντιπαράθεση τόσο σε πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, με δημοσιογράφους της, όσο και σε απογευματινή παρέμβασή του εκ νέου, με υποδείξεις προς δημοσιογράφους για την διατύπωσή της άποψής τους σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο hotspot της Μόριας, στη Λέσβο.

Όπως έγινε γνωστό, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τομεάρχης ΥΠΕΞ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακύρωσε την αποψινή του εμφάνιση στο πάνελ της εκπομπής Focus με τον Πάνο Χαρίτο με καλεσμένους επίσης τον Νίκο Ξυδάκη εκ μέρους της κυβέρνησης και γνωστούς αναλυτές και ακαδημαϊκούς, αφού το κύριο αντικείμενο της εκπομπής είναι οι τουρκικές προκλήσεις και η στάση του Ερντογάν.

Ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας δια τηλεφώνου με τον Π. Χαρίτο, επιχείρησε να εξηγήσει γιατί δεν παρέστη στο πάνελ ενώ είχε προηγηθεί η γραπτή ανακοίνωσή του σχετικά με την απουσία του που έκανε λόγο γιαστάση της ΕΡΤ που όπως προκύπτει και από τις σημερινές ανακοινώσεις κατά της ΝΔ, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν εξασφαλίζει ατμόσφαιρα αντικειμενικής και νηφάλιας συζήτησης, ειδικά μάλιστα για πολύ σοβαρά θέματα όπως τα Εθνικά μας θέματα που από την φύση τους απαιτούν στάση μεγάλης ευθύνης“.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Ο Χαρδαλιάς και η... καθόλου διακριτική άφιξη στις Σέρρες (video)

Δείτε το video: