05-03-2021

Η εκπρόθεσμη εγγυητική του Καλογρίτσα, οι “κούκλες” δικηγορίνες και ο Άδωνις (video)

Διαστάσεις κατασκοπευτικού θρίλερ φαίνεται να παίρνει η διαδικασία της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως προκύπτει, οι δικηγόροι του Χρήστου Καλογρίτσα μέχρι τις 15:00 που εξέπνεε η χρονική προθεσμία δεν είχαν δώσει την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή των τριών εκατομμυρίων ευρώ, την οποία και κατέθεσαν 40 λεπτά αργότερα (δηλαδή στις 15.40).

Αυτός είναι και ο λόγος που οι νομικοί σύμβουλοι των άλλων οκτώ υποψηφίων διαμαρτύρονται ότι αφού έχει παρέλθει ο καταληκτικός χρόνος για την επίδοση των εγγυητικών επιστολών, όποιος δεν πρόλαβε να καταβάλλει το «παράβολο» δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στην αυριανή δημοπρασία.

Για την περίπτωση της εγγυητικής του Χρήστου Καλογρίτσα αναμένεται να γίνει εισήγηση της επιτροπής, προς τον γγ Ενημέρωσης Λεύτερη Κρέτσο, ο οποίος και θα λάβει την απόφαση.

Στο παρασκήνιο, μετά την ελαφρώς εκπρόθεσμη καταβολή της εγγυητικής Καλογρίτσα, υπάρχει πολύ ένταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε συζήτηση ακόμα και να μην κατέβουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι ώστε να μπλοκάρουν τη διαδικασία.

Το σίγουρο είναι πως η αυριανή διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά και μόνο όποιος είναι εκεί και συμμετέχει, έχει πιθανότητες να πάρει τηλεοπτική άδεια.

Η περίπτωση αυτή θυμίζει και την εκπρόθεσμη καταβολή της υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη για τις εκλογές προέδρου στη ΝΔ

ΥΓ. Εντύπωση προκάλεσαν οι 4 “κούκλες” νομικοί εκπρόσωποι της πλευράς Καλογρίτσα. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλοι οι παρόντες αναφώνησαν «ας φύγει ο Καλογρίτσας και να μείνουν αυτές καλύτερα»

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ