27-02-2021

Στον «αέρα» στις 21/6 η νέα ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο Μακεδονία-Θράκη»

Από την Τρίτη 21 Ιουνίου, οι πολίτες της Βόρειας Ελλάδας αποκτούν τη δική τους φωνή στη διαδικτυακή ενημέρωση, μέσα από την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων με την ονομασία «Πρακτορείο Μακεδονία-Θράκη».

Με πλούσιο και καθημερινό ρεπορτάζ, έγκαιρα και έγκυρα, η νέα ιστοσελίδα έρχεται να μεταφέρει ό,τι συμβαίνει στην αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό, τον αγροτικό κόσμο, τον αθλητισμό, την παιδεία και τον τουρισμό, σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, από τη Φλώρινα μέχρι και τον Έβρο.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, με όρεξη και θέληση για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση, έρχεται να καταγράψει την ενεργητική παρουσία του πολίτη στα καθημερινά δρώμενα του τόπου του. Αυτό είναι και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας συλλογικής προσπάθειας· η καταγραφή και η επίλυση των προβλημάτων μέσα από μία διαδραστική επικοινωνία με τον ίδιο τον πολίτη.

Με σύντομες και περιεκτικές ειδήσεις, μέσα από τις οποίες θα αναδεικνύονται όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και οι ομορφιές κάθε τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ