Υπερήφανη για το πως αντιμετώπισε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις το Χόλιγουντ, η Μισέλ Φάιφερ

Υπερήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκε και αντέδρασε η βιομηχανία κινηματογράφου του Χόλιγουντ στις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, δηλώνει η Μισέλ Φάιφερ. 

Δείτε επίσης: Αποδεικτικά στοιχεία για ένταλμα σύλληψης κατά του Γουάινστιν συλλέγει η αστυνομία

«Δεν πρέπει να υπάρχουν αρνητικά σχόλια του Τύπου για το Χόλιγουντ γιατί η βιομηχανία του κινηματογράφου ενισχύθηκε περισσότερο από τη στιγμή που έγιναν όλα αυτά», δήλωσε η ηθοποιός στο Assosciated Press όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τα συμβάντα σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έγιναν γνωστά.

Τον περασμένο μήνα ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Μπρετ Ράτνερ, ο Κέβιν Σπέισι και άλλοι ισχυροί άντρες της βιομηχανίας του θεάματος βρέθηκαν στο επίκεντρο κατηγοριών που κινούνται από σεξουαλικές παρενοχλήσεις μέχρι και επιθέσεις βιασμού.

Δείτε επίσης: Το Netflix σταματάει κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι μετά το σκάνδαλο

«Οι αντιδράσεις ήταν γρήγορες και αποφασιστικές για να υποστηριχθούν όλες αυτές οι γυναίκες που μίλησαν. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία άλλη δουλειά, σε κανένα άλλο σκάνδαλο… Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία του θεάματος το χειρίστηκε και συνεχίζει να το χειρίζεται», είπε η ηθοποιός.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook