Ξέσπασε ο Γιώργος Μαυρίδης: Γιατί έλεγαν ότι έκανα «κωλοτούμπα»; Επειδή δεν πήρα έναν σκασμό λεφτά;
Ο Γιώργος Μαυρίδης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» κλήθηκε να απαντήσει αν του έγινε πρόταση να παρουσιάσει το Nomads και για ποιο λόγο αρνήθηκε.

«Υπάρχει περίπτωση όταν σου έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Nomads να είπες όχι για να αποφύγεις τη σύγκριση με τον Σάκη;», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με εκείνον να απαντάει:

«Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να πει κάτι από τη στιγμή που μπήκα στο Nomads σαν παίκτης. Είχα πάει να δώσω κάτι συνεντεύξεις για τον Δρόμο και όλοι οι δημοσιογράφοι μου έκαναν μία ερώτηση: “Γιατί αφού σε έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Survivor, δεν το έκανες;”. Και τους λέω γιατί μου κάνετε αυτή την ερώτηση; Εκείνη τη στιγμή που κάναμε τη συνέντευξη, ο άνθρωπος παρουσίαζε το Survivor, οτιδήποτε πω είναι προσβλητικό προς τον άνθρωπο. Και μου πάει στην άλλη ερώτηση “θα το παρουσίαζες;”.

Κι εγώ επειδή είμαι λίγο παραπάνω αφελής και ειλικρινής είπα ότι όχι, δεν θα το παρουσίαζα. Όταν βγήκε αυτό το πράγμα φαινόμουν ότι είμαι υπερβολικός και γιατί το είπε αυτό… Το Survivor έκανε 60%, όταν έδωσα τη συνέντευξη δεν πρέπει καν να είχε ξεκινήσει και βγήκα εγώ ο κομπλεξικός. Γιατί έλεγαν ότι έκανα κωλοτούμπα; Είπα εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα για παίκτης; Εγώ είπα ότι δεν θα το παρουσίαζα.

Έρχεται ο άλλος και σου λέει “εσύ έκραζες τον τάδε και τώρα πήγες παίκτης”. Προφανώς ο κόσμος δεν ήξερε για ποιον λόγο πήγα. Ζήτησα να μην μαθευτεί για να είμαστε δίκαιοι, να παίξουμε σωστά. Όλοι αυτοί που κράξανε, βγήκε κανείς να μου πει γιατί δεν πήρα έναν σκασμό λεφτά να πάω στο Nomads; Και έκανα εκπομπή με τους φίλους μου ξανά. Βγήκε ένας να μου πει μπράβο;».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook