Ξέσπασε η Καινούργιου κατά της Μελέτη: Ντροπή σου! Δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις (video)

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φτιάξε καφέ να στα πω» το πρωί της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια άστραψε και βρόντηξε με σχόλια που διάβασε σχετικά με το πώς η εκπομπή και εκείνη διαχειρίστηκαν τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε «φωτογραφήσει» με μήνυμά της στα social media την Κατερίνα Καινούργιου και την “στόλισε” γιατί ενώ μιλούσε για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη στην εκπομπή της αμέσως μετά διαφήμιζε γνωστή κρέμα σύμφωνα με το peoplegreece.com. Όταν ενημερώθηκε η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε:

«Θέλω να πω κάτι… Επειδή γνώριζα και προσωπικά την Νανά, αυτό το θέμα με έχει στεναχωρήσει πολύ και για πολλούς λόγους. Και επειδή εκτιμούσα αυτή τη γυναίκα και είχα επικοινωνία μαζί της και για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε, από τον οποίο υποφέρουν κι άλλα κορίτσια. Κάποιοι, κάποιες, δημοσιογράφοι θέλουν να λέγονται, παρουσιάστριες, έχουν εκμεταλλευτεί το γεγονός και κάνουν αναρτήσεις στο Facebook και κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε εμείς εδώ ένα τόσο σοβαρό θέμα. Το χειριζόμαστε με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβασμό, τόσο στην οικογένεια, όσο και στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν».

Και συνέχισε: «Μαζευτείτε, γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! Και εσύ ειδικά που τα γράφεις αυτά και σχολιάζεις το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τι κάνουμε μετά κι αν έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις, ντροπή σου! Δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις! Δεν θα ασχοληθώ, δεν αξίζει σε μια τέτοια στιγμή… Αντί να περνάνε μηνύματα γι’ αυτό που έχει συμβεί, κάθονται και σχολιάζουν τι κάνουν στις εκπομπές. Κάνουν τους κριτές. Ντροπή σας! Οι τηλεθεατές γνωρίζουν την ομορφιά της ψυχής μας… Και για τις κωλοτούμπες, να θυμηθείτε τι κάνατε εσείς τέσσερα χρόνια πριν! Να θυμηθείτε!».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook