Ξεφεύγει η κατάσταση στο Power of Love – Ζήλιες από τη Βίβιαν, άσχημη επίθεση από τον Νίκο (video)

Από τη στιγμή που ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης επέστρεψε στο Power of Love έχει έρθει πιο κοντά με τη Βίβιαν Τσίμιλα. Το θέμα όμως που δημιουργήθηκε από τα social media, σχετικά με το αν συνέβη κάτι ανάμεσα στον Νίκο και τη Μαρίνα Βεάζογλου όσο οι δυο τους ήταν έξω, φαίνεται πως δεν τελείωσε.

Τα «νάζια» της 20χρονης Βίβιαν ο 45χρονος Νίκος τα θεώρησε ανώριμα και με μια του «αστεία» ατάκα την έστειλε πίσω να μεγαλώσει και να επιστρέψει σε εκείνον γυναίκα. «Πήγαινε δίπλα, άσε το παιδάκι που είσαι τώρα και έλα γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος.

«Τα κόμπλεξ σου για την ηλικία σου να τα βγάζεις αλλού! Όχι σε εμένα. Τουλάχιστον εγώ είμαι από τους ανθρώπους που σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Εδώ καθόμασταν που είχες πει την ηλιθιότητα στη Στέλλα και παρεξηγήθηκαν όλοι! Αυτή που σε υπερασπίστηκε είμαι εγώ, η ανώριμη, το παιδάκι με το κουνελάκι. Κι εσύ 40 χρονών είσαι αυτός που είπε την ηλιθιότητα. Όχι εγώ. Και τελειώνει εκεί. Σκέψου αυτό και όταν το σκεφτείς έλα να μου απαντήσεις γιατί κάνεις και λίγη ώρα μάλλον! Θα μιλάμε για τα ούρα σου και για τις εξετάσεις σου για να δείχνουμε ότι είσαι ώριμος άντρας», σχολίαζε χωρίς σταματημό η Βίβιαν.

Στο σημερινό επεισόδιο όμως βλέπουμε τα πράγματα να… ξεφεύγουν με τον Νίκο να μην μπορεί να συγκρατήσει να νεύρα του.