Το ξέσπασμα της Σκορδά on air: Ερχόντουσαν κάθε μέρα στο Πρωινό και τώρα λένε ότι πάνε μόνο στον Παπαδόπουλο
Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης.

Τι συνέβη;

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε τραγουδιστές που σνομπάρουν τις πρωινές εκπομπές.

Δείτε την έντονη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της σχετικά με αυτό το θέμα.

Άρης Καβατζίκης: Υπάρχει ένα λαϊκό κατεστημένο ότι τα μεγάλα ονόματα δεν πάνε σε πρωινές εκπομπές, αυτοί χάνουν.

Φαίη Σκορδά: Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω ποτέ μου. Γενικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι τραγουδιών και λένε “Εγώ δεν θα πάω σε οποιαδήποτε εκπομπή”.

Άρης Καβατζίκης: Τα μεγάλα ονόματα δεν καταδέχονται να πάνε σε πρωινές εκπομπές. Τι είναι εδώ; Είναι κρεματόριο που τους σφάζουμε; Τι είναι εδώ; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα ονόματα δεν πηγαίνουν στις πρωινές εκπομπές για συνέντευξη.

Φαίη Σκορδά: Τώρα θες να το αναλύσουμε αυτό; Θες να σου πω ονόματα που ερχόντουσαν κάθε μέρα και μετά από 2 χρόνια λένε “πάω μόνο στον Σπύρο Παπαδόπουλο”; Εντάξει…

Αφροδίτη Γραμμέλη: Υπάρχουν πέντε καλλιτέχνες που δεν έχουν πάει στον Σπύρο Παπαδόπουλο και το ξέρουμε πάρα πολύ καλά.

Άρης Καβατζίκης: Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν πάνε πια στον Σπύρο Παπαδόπουλο γιατί το θεωρούν τσιφτετελάδικο, το ξέρω από καλλιτέχνες. Αυτό το γκέτο δεν πάω πρωινάδικο. Θα μπορούσαν να σου βγάλω ένα κατάλογο με 15 ονόματα.

Φαίη Σκορδά: Κι εγώ θα μπορούσα να σου πω εκτός αέρα 15 πράγματα γι’ αυτά τα 15 ονόματα που ξέρω και ποτέ δεν τα λέω.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook