Το μήνυμα όλο νόημα του Γκέντσογλου μετά την αποκάλυψη του χωρισμού τους από την Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη βγήκε και μίλησε δημόσια για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου δηλώνοντας ότι η απόφαση αυτή ήταν για το καλό όλων τους.

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή», είχε πει.

Ο ποδοσφαιριστής πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Τον θυμό του καλού και το ξέσπασμα του υπομονετικού καλά θα κάνεις να τα φοβάσαι».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook