Τίνα Μεσσαροπούλου: Ο Καπουτζίδης με πήρε τηλέφωνο και μου έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα (video)

«Φουντώνει» η κόντρα Καπουτζίδη Ουγγαρέζου – Μεσσαροπούλου. Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο ηθοποιός απάντησε στον παρουσιαστή ενώ συμπεριέλαβε σε αυτό και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Happy day» που συμμετέχει αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης:

«Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω!

Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook