Τέλος τα ξανθά μαλλιά για τη «Ναταλία» της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»

Η Ναταλία της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» άλλαξε το λουκ των μαλλιών της.

Η κατά κόσμον Ναταλία Μίγδου άφησε πίσω της τα ξανθά μαλλιά και τα έβαψε καστανά.

Χαμογελαστή πόσταρε φωτογραφία με το νέο της λουκ στο instagram και όχι με ίσιο μαλλί αλλά σπαστό και όπως θα δείτε είναι μία κούκλα.

«Όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα του Ανδρέα Μορφονιού, ο οποίος μου είπε ότι θέλει να ερμηνεύσω τον ρόλο της Ναταλίας, της πρώην γυναίκας του Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μου είπε ότι αυτός ο ρόλος θα μου ταιριάζει, γιατί θέλει μια δυναμική γυναίκα να τον υποδυθεί.

Η ηρωίδα μου, λοιπόν, η οποία βρίσκεται για ταξίδι τουμέλιτος στο Ντουμπάι με τον νέο σύζυγό της, βλέποντας τον γιο της στις φωτογραφίες στο facebook μόνο και λυπημένο, αποφασίζει να πάει στο χωριό και να τον πάρει πίσω. Με το που φτάνει και βλέπει τον πρώην άνδρα της, με τον οποίο διατηρεί ψυχρές σχέσεις, κάνει τα πάντα για να φύγει ο γιος τους από το πλευρό του. Το θέμα είναι ότι πάνω στην προσπάθειά της αυτή θα τσακωθεί με όλο το χωριό, με τους πάντες, καθώς είναι ξινή και απόλυτη. Ειλικρινά, ο σκηνοθέτης με έχει βάλει να καβγαδίσω με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς και δη με τον Ανδρέα (Γιάννης Μπέζος) που τον λατρεύω ως ηθοποιό και ως άνθρωπο από τη συνεργασία μας στο σίριαλ “Ακρως οικογενειακόν”», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή της.

Δείτε την με το νέο της λουκ:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook