Στους πληγέντες η αμοιβή του Ρέμου από τη συναυλία στο Nammos – Παρούσα και η κόρη του Τραμπ

Μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Nammos και μέσα από αυτή θα στηριχθούν οι πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι.

Ο τραγουδιστής θα δώσει όλη την αμοιβή του, ενώ και η επιχείρηση θα παραχωρήσει ένα μέρος των εσόδων της αποψινής συναυλίας, στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το «Nammos», στα τραπέζια θα τοποθετηθούν ενημερωτικά σημειώματα για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική και οι θαμώνες θα καλούνται να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω ειδικού τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο η διοίκησή του ήδη κατέθεσε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας καταρτίσαμε το κάτωθι πλαίσιο ενεργειών προς τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή των πληγέντων της Αττικής:

1. Η διεθνής συναυλία των Αντώνη Ρέμου – Amr Diab θα διεξαχθεί αμέσως μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους με κυρίαρχη αποστολή την συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τους πληγέντες.

2. Προς αυτό το σκοπό η επιχείρησή μας θα ενημερώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τους διεθνείς επισκέπτες της για την πρωτοφανή καταστροφή που έλαβε χώρα στην Αττική ώστε να δημιουργηθεί έμπρακτο ρεύμα ευαισθητοποίησης και αρωγής.

3. Κατασκευάζει και τοποθετεί σε κάθε εμφανές σημείο της ειδικά πανό με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες της προς τους πληγέντες αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

4. Σε κάθε τραπέζι μας τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική, στο οποίο επίσης θα αναρτάται ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα όπου μπορούν να κατατίθενται επί τόπου χρήματα προς στήριξη των πληγέντων.

5. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς μας προς συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πληγέντες στην Αττική το κάνει η Διοίκηση της επιχείρησής μας, η οποία αποφασίζει να καταθέσει το ποσό των 100.000€.

6. Καλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πληγέντων στην Αττική».

Παρούσα και η Τίφανι Τραμπ
Στη Μύκονο θα βρεθεί και η η Τίφανι Τραμπ, η μικρότερη κόρη του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και θα παρακολουθήσει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Γνωστή socialite, η Τίφανι Τραμπ συχνά απασχολεί τα tabloids της υφηλίου με τις εμφανίσεις της, την προσωπική της ζωή και τα καμώματά της. Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ευρώπη, με πρώτη στάση το Λονδίνο. Τώρα σειρά έχει η Μύκονος.

Εδώ και καιρό άλλωστε υπήρχε η πληροφορία ότι η κόρη του Αμερικανού Προέδρου θα κάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, καλεσμένη της Λίντσεϊ Λόχαν η οποία τα τελευταία χρόνια κατοικοεδρεύει στη Μύκονο και δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Το Νησί των Ανέμων εδώ και ημέρες έχει γεμίσει με άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου, γιατί και η Τίφανι, όπως και κάθε μέλος της οικογένειας Τραμπ από τη στιγμή που ο μεγιστάνας μπήκε στο Λευκό Οίκο, συνοδεύεται απαραιτήτως από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών του Πλανητάρχη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook