Στο παρελθόν οριστικά η κρίση: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Οικονομόπουλος – Αραβανή

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους διανύουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή με την όποια κρίση να ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Και μπορεί οι φήμες να ήθελαν την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχουν χωρίσει οριστικά, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις τους αλλά και η παρουσία της Αραβανή στο μαγαζί που τραγουδάει ο Οικονομόπουλος δεν αφήνουν πια καμιά αμφιβολία.

Σύμφωνα με τη Real News, η παρουσία της Ευαγγελίας στο κέντρο που τραγουδά ο αγαπημένος της έκλεισε τα στόματα ακόμη και των πιο δύσπιστων για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους. «Η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε στο μαγαζί με την παρέα της μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε μετά το τέλος του προγράμματος αφού περίμενε τον αγαπημένο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χόρεψε με τις φίλες της και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου, με τον ίδιο, μάλιστα, να χαμογελά και να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του», αποκαλύπτει στην εφημερίδα θαμώνας του μαγαζιού.

Ο έρωτας του Νίκου και της Ευαγγελίας ξεκίνησε τον χειμώνα του 2017 και από τότε είναι αχώριστοι, ενώ συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στην όμορφη μεζονέτα του τραγουδιστή στην Βούλα. Τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο εκεί ή να βγαίνουν για φαγητό με φίλους. Σύμφωνα με την Real News, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος μπήκε με την Ευαγγελία στο αμάξι και οδήγησε μέχρι τα Καλύβια της Αττικής σε ταβέρνα γνωστή για τα ψητά της κρέατα, όπου απόλαυσε το μεσημεριανό του γεύμα μαζί με φίλους. Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως η Ευαγγελία και ο Νίκος ζουν έναν μεγάλο έρωτα, σε πείσμα όσων διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις χωρισμού.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook