Στο νοσοκομείο παίκτης του Power of Love

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο παίκτης του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο 25χρονος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη υγεία του και γι’ αυτό απουσίαζε από το επεισόδιο της Παρασκευής. Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν για γρήγορη ανάρρωση.

«Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι για καλό! Με στεναχωρεί που λείπω από το σπίτι της αγάπης, μου λείπει ήδη. Αλλά ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου δείχνει την στήριξη και την αγάπη του», έγραψε αρχικά δημοσιεύοντας μια selfie του.

Αργότερα δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε κρατώντας μια τεράστια ανθοδέσμη στην αγκαλιά του. «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ την παραγωγή που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν με ξέχασε και μου έδειξαν την αγάπη τους. Είμαι ευγνώμων για όλα και ελπίζω να είμαι πολύ σύντομα κοντά σας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο», ήταν το επόμενο μήνυμά του. Παρόλο που ο Παύλος δεν θέλησε να αποκαλύψει το λόγο που νοσηλεύεται, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο «πρόδωσε» πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το πόδι του.

(tlife.gr)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook