«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου
Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ανοίγει τις πόρτες του στους τηλεθεατές κι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το  Σάββατο καλεσμένος θα είναι ο Παντελής Καναράκης.

Με την μαμά-δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της συμβουλευτικής ψυχολόγου–δημοσιογράφου Εύης Βισβάρδη συζητούν για όλα όσα πρέπει να ξέρει και να προσέξει ένας γονιός που μεγαλώνει μοναχοπαίδι.

Ακόμα, η Έλσα Τόλη ανοίγει το σπίτι της στο Λουτράκι. Συστήνει τα παιδιά της, την εξάχρονη Τερψιχόρη και τον πεντάχρονο Γιώργο και μιλούν για τη σχέση τους. Εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί με τον πατέρα των παιδιών της, Απόστολο Κουτρούλια και μιλά για τη δύσκολη στιγμή, όταν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Την Κυριακή στην παρέα  έρχεται η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Με την μαμά-δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια  της συμβούλου ψυχικής υγείας–ψυχολόγου Αγγελικής Καβαλλιεράτου συζητούν για το τι πρέπει να κάνουμε όταν το παιδί μας βλέπει εφιάλτες.

Ακόμα, ο Σόλων Τσούνης ξεναγεί στη γειτονιά του στη Νέα Σμύρνη. Μιλάει για τον χαμό του πατέρα του, που έφυγε πριν από 2 χρόνια και για το διάστημα που εργαζόταν ως οικοδόμος στο Παρίσι. Αποκαλύπτει ότι με την επιστροφή του στην Ελλάδα δεν είχε καμία επαγγελματική πρόταση και αναγκάστηκε να δουλεύει σε video club!

Τέλος, η Δήμητρα Παπαδήμα ανοίγει το σπίτι της και συστήνει την κόρη της Θαλασσινή. Μαμά και κόρη μιλούν για τη σχέση τους, τους λόγους που τσακώνονται και μοιράζονται τα όνειρα και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook