Ρούλα Κορομηλά: Η αναφορά στη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για τα προσωπικά της (video)
Η Ρούλα Κορομηλά καλεσμένη της εκπομπής «ΌΛΑ πρώτη φορά» το βράδυ της Τρίτης μίλησε για την επιστροφή της στο Epsilon ενώ αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το timing ήρθε. Δεν επεδίωξα καθόλου να κάνω κάτι. Όπως είδατε, ήμουν στο σπίτι μου και περνούσα πάρα πολύ καλά και χαλαρά και ήρεμα. (…) Μου έγινε πρόταση δύο φορές. Στην τρίτη είπα να το σκεφτώ. Θεώρησα ότι δεν είναι ωραίο να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μην κάνεις κάτι. Ήθελα να κάνω κάτι ψυχαγωγικό, κάτι ευχάριστο, κάτι διαφορετικό.Για ποιο λόγο να ‘μια σπίτι μου για πες μου; Η δουλειά μου δεν είναι αυτή; Παίρνω τη δουλειά κάποιου;», δήλωσε για την επιστροφή της στη τηλεόραση.Koromila

Όταν ρωτήθηκε για τη προσωπική της ζωή εξήγησε: «Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αλλά προσπαθώ πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι, που σ’ αρέσει και περνάς καλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το διατυμπανίζεις. Είμαι καλά, είμαι ήρεμη και δεν είμαι μόνη».

«Ακολουθείς τη διακριτική συνταγή Μενεγάκη δηλαδή. Εγώ ξέρω τι έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο», της είπε ο Θέμος Αναστασιάδης.

«Δεν ασκώ κριτική και δεν ασχολούμαι με το τι κάνει ο καθένας. Τι φταίει η κοπέλα, όταν την κυνηγούν οι παπαράτσι από πίσω και δεν την αφήνουν σε ησυχία; Δεν πρέπει αυτή να κυκλοφορήσει ελεύθερα τον έρωτά της;».

https://www.youtube.com/watch?v=hX6w9_S_b9E&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=jZKt19jrTKc&feature=youtu.be

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook