Πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς συγκλονίζει μιλώντας για τον καρκίνο στον πρωκτό που της διεγνώσθη (video)
Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το  που αντιμετωπίζει.


«Δεν είχε πάει το μυαλό μου ποτέ ότι μπορεί να έχω κάτι, επειδή δεν είχα συμπτώματα, μέχρι που έκανα την εξέταση και μου είπαν ότι κάτι υπάρχει εκεί, αλλά ό,τι κι αν είναι μπορεί να θεραπευθεί […] Κι εγώ είπα, τι;! Τι είναι αυτά που μου λέτε;», δήλωσε η Marcia Cross που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση».
Αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη της οικογένειάς της και των φίλων της.
«Αυτό που είχα ήταν μια συντροφιά φίλων. Τους αποκαλούσα τους “πρωκτικούς αγγέλους” μου […] Έλεγα, αν αυτό δεν με σκοτώσει, τότε είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Επειδή η εμπειρία του να παίρνω τόση πολλή αγάπη, με συνεπήρε».


Σήμερα ενάμιση χρόνο μετά τη διάγνωση νιώθει καλά και δήλωσε: Αισθάνομαι ξανά υγιής σε φυσιολογικό επίπεδο, αν και πρόκειται για ένα καινούργιο φυσιολογικό επίπεδο […] Δεν νομίζω ότι θα θεωρήσω τίποτα πια ως δεδομένο. Είμαι μια γυναίκα που πηγαίνει πλέον στο μπάνιο και λέει “Ναι! Είναι υπέροχο το τι μπορεί να κάνει το σώμα μου!” Είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπονται. Έχεις καρκίνο! Πρέπει να νιώθεις και ντροπή; Λες και έκανε κάτι κακό, επειδή έτυχε να σου συμβεί στον πρωκτό;».

Παραδέχτηκε μιλώντας στο αμερικανικό people ότι δυσκολεύτηκε με τη λέξη «πρωτικό». «Ακόμη και για μένα, πήρε λίγο χρόνο. Πρωκτός, πρωκτός, πρωκτός! Απλά πρέπει να το συνηθίσετε ως λέξη».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook