Πέμυ Ζούνη: Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα ότι κινδύνευε σοβαρά η κόρη μου

Η Πέμυ Ζούνη αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε με το πρόβλημα υγείας της κόρης της.

Μοιάζεις πιο καλά από ποτέ, θέλω να σου πω… Παρότι εκκρεμούν δικαστήρια και έχει κορυφωθεί ένας απίστευτος θόρυβος γύρω από το πρόσωπό σου, εσύ μοιάζεις δυνατή.

«Βασίλη µου, επειδή εσύ ξέρεις πολύ καλά τι εφιάλτη πέρασα όταν έµαθα ότι κινδύνευε σοβαρά η κόρη µου, όπως ξέρεις και ότι πήγαν όλα καλά, χωρίς ποτέ να το δηµοσιοποιήσεις, θέλω να περάσουµε µέσα από την κουβέντα µας το µήνυµα ότι πρέπει να ασχολούµαστε µόνο µε τα ουσιώδη, τα σηµαντικά πράγµατα και να γυρνάµε την πλάτη σε οτιδήποτε τοξικό µπορεί να µας φθείρει ψυχικά και σωµατικά… Κάποια στιγµή, όλος αυτός ο θόρυβος που ξέσπασε µε τη δικαστική αντιδικία µε πρώην συνεργάτιδά µου πήγε να µε διαλύσει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια µου. Αισθάνθηκα προδοµένη και εξαπατηµένη. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πριν βγει µπροστά µου κάτι αληθινά σοβαρό και µε κάνει να ταρακουνηθώ. Έπαιζα στον «Άµλετ» όταν έµαθα πως η Ελεωνόρα µου έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβληµα υγείας δεν έχει νόηµα να γίνω πιο συγκεκριµένη», δήλωσε στην εφημερίδα realnews.

Και πρόσθεσε: «Ενημέρωσα τον Τάσο Ιορδανίδη, που έκανε την παραγωγή του «Άμλετ» και έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο, πώς προέκυψε αυτό το σοβαρό θέμα υγείας και έπρεπε να φύγω τρέχοντας για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου. Έδειξε απόλυτη κατανόηση ο καλός μου και έγινε άμεσα η αντικατάστασή μου. Δεν μπορούσα να μείνω ούτε λεπτό εδώ. Έπρεπε να πάω κοντά της και να το αντιμετωπίσουμε μαζί, όπως κάναμε σε όλα. Έτρεξα στο Λονδίνο, όπου ζει και σπουδάζει, αφήνοντάς τα όλα πίσω μου. Μέχρι να γίνει η επέμβαση και να πάνε όλα καλά, έχασα τη μισή μου ζωή. Ένιωσα τη ματαιότητα του να ασχολείσαι με πράγματα μικρά, ανούσια. Όταν πέφτεις πάνω σε έναν τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;

Ευτυχώς όλη πήγαν καλά στην επέμβαση που έγινε και το παιδί είναι καλά πια. Ο εφιάλτης πέρασε. Όλα τα άλλα, όσο και αν είναι δύσκολα, όπως η δικαστική περιπέτεια που εκκρεμεί, δεν φαίνονται πια γιγάντια μπροστά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα περιμένω χωρίς κανένα πανικό το αποτέλεσμα. Το τονίζω ξανά: όταν έχω περάσει κάτι τόσο άγριο και τόσο σκληρό όσο αυτό που πέρασα με την Ελεωνόρα, όλα τα άλλα είναι μηδαμινά».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook