Οριστικός χωρισμός για Αραβανή – Οικονομόπουλο. Δείτε ποιος είναι ο λόγος που διέλυσαν τη σχέση τους

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος χώρισαν και από ότι φαίνεται αυτή τη φορά οριστικά.

Πρόσφατα το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση στη σχέση του αλλά έδωσε μία ακόμα ευκαιρία που δεν κράτησε όμως για πολύ όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Όλα λάθος».

Άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος μίλησε στην εφημερίδα realnews.

«Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους».

Η παρουσιάστρια έχει φύγει από το σπίτι του τραγουδιστή που συγκατοικούσαν εδώ και ενάμιση χρόνο και γύρισε στο δικό της στη Νίκαια.

«Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου», δήλωνε η παρουσιάστρια στο περιοδικό Celebrity.

«Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό».





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook