Ο Ζησάκης δήλωσε ότι κάνει πρόβες για το «Toc toc» ενώ η παράσταση έκανε πρεμιέρα με άλλον ηθοποιό – Η απάντηση του θεάτρου ΗΒΗ

Ρεπορτάζ: Βάσω Λιόκαυτου

Ο Ευθύμης Ζησάκης δημιούργησε ερωτηματικά μετά τις δηλώσεις του ότι βρίσκεται σε πρόβες με την παράσταση «Toc toc: ενεργός τώρα».

Ο ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη νονά» και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα επαγγελματικά του σχέδια εκείνος απάντησε ότι βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση καθώς κάνει πρόβες για την παράσταση και μας άφησε άφωνους.

Ο λόγος;

H παράσταση «Toc toc: ενεργός τώρα» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη τη Δευτέρα και εκείνος δεν βρίσκεται ανάμεσα στους συντελεστές.

Το altsantiri.gr επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του θεάτρου Ήβη για να μας ενημερώσουν για το τι πραγματικά συνέβη με τον ηθοποιό και την παράσταση. «Ο κύριος Ζησάκης είχε κάνει πρόβες πριν δύο μήνες για την παράσταση αλλά ήταν ανέτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα για δικούς του προσωπικούς λόγους και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Δεν έχει παίξει ποτέ στην παράσταση», ανέφεραν.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook