Ο Ρόμπερτ Πάουελ είναι στην Ελλάδα και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Μενεγάκη (video)
Ο Ρόμπερτ Πάουελ όπως σας είχαμε ενημερώσει βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Φώτη Κωνσταντινίδη.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό στην ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» βρίσκεται στην Ελλάδα και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα νομίζω ήμουν 16 χρονών και ήρθα για μία σχολική εκδρομή. Τότε μάθαινα Λατινικά, Ελληνικά και Αρχαία Ιστορία.

Έχουν περάσει 42 χρόνια από τότε που υποδύθηκα τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, θυμάμαι ότι δεν ήθελα να το κάνω όταν μου ζήτησαν να το κάνω.

Δεν έλεγα το «Ναι» για αρκετό καιρό, επειδή ήταν μία δουλειά που θεωρούσα ανέφικτη. Νόμιζα ότι ήταν μία δουλειά μέσα από την οποία δεν μπορούσα να βγω νικητής. Κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί τον Χριστό. Το καλύτερο που μπορεί να ελπίζεις είναι να τα καταφέρεις ώστε να γλιτώσεις φτηνά. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Πιθανότατα αν δεν ήταν ο Φράνκο Τζεφιρέλι δεν θα είχα υποδυθεί τον Χριστό με τον ίδιο τρόπο, αλλά προφανώς έκανα κάτι σωστό, αφού οι άνθρωποι ανταποκρίνονται ακόμη και τώρα μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι είμαι σιωπηρά υπερήφανος που το έκανα».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook