«Ο καρκίνος μου έτυχε την περίοδο που ήθελα να κάνω εξωσωματική για να κάνω παιδί» (video)
Ποια γνωστή ελληνίδα ηθοποιός έκανε αυτή τη συγκλονιστική εξομολόγηση;

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της την περίοδο που ήθελε να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής διεγνώσθη με καρκίνο και άρχισε τις χημειοθεραπείες στερώντας της το δικαίωμα να αποκτήσει παιδί. Ωστόσο υιοθέτησε η Βάσια Τριφύλλη ένα κοριτσάκι, τη Βερόνικα που πριν δύο μήνες της έκανε εγγονάκι.

«Μετά τους “Αυθαίρετους” μου πρότειναν να κάνω το “Ραντεβού στα τυφλά” και πάνω στην μεγάλη μου επιτυχία, έπαθα Καρκίνο στο στήθος. Έκανα 80 ακτινοβολίες. Ο καρκίνος μου έτυχε την περίοδο  που ήθελα να κάνω εξωσωματική για να κάνω παιδί.

Είχα σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο, αλλά ήταν μία σχέση ενός καταπληκτικού ταλέντου που με διάλεξε και με ερωτεύτηκε, εγώ δεν τον ερωτεύτηκα γιατί τότε αγαπούσα τον Φάνη Χηνά.  Δεν ήμουν του κερατώματος,  αντιθέτως έχω φάει το κέρατο της ζωής μου, κι όταν το έκανα, δεν το έκανα για να το μάθει ο άλλος αλλά για μένα.

Πρέπει να με “μουντζώσετε” γιατί ο Μίνως Κυριακού μου έκανε πρόταση να παρουσιάσω τον “Πρωινό καφέ” και είπα, όχι!  Ήταν τυχερό να το παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook