Ο Χάρης Βαρθακούρης στο πλευρό του Στέλιου Διονυσίου: Δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δεν έχει δώσει…

Ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το περιστατικό του Στέλιου Διονυσίου με αστυνομικό και η σύλληψή του θέλησε να πάρει θέση και να μιλήσει για τον συνάδελφο και φίλο του. Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΡΕ!!!!!

Πέραν της πλάκας, κάτι που δεν αναφέρεται σε κανένα ρεπορτάζ, το οποίο δεν είναι απαραιτήτως ελαφρυντικό, αλλά ίσως δικαιολογεί τη στάση του (σχεδόν) πάντα ψύχραιμου Στέλιου, είναι ότι βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε δύσπνοια και ήταν πολύ αγχωμένος.

Δείτε επίσης: Προσήχθη ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου – Φέρεται να χτύπησε αστυνομικό

Φαντάσου να καίγεσαι να πας στο νοσοκομείο γιατί αισθάνεσαι (μέσα στον πανικό σου) ότι πεθαίνεις και ξαφνικά βλέπεις παντού κορδελίτσες στους δρόμους που απαγορεύουν τη διέλευση των αυτοκινήτων και μια διαδρομή 5 λεπτών (που σου φαίνεται αιώνας ούτως ή άλλως) πρέπει να την κάνεις μια ώρα, μέσα στην κίνηση και τα στενά…

Δείτε επίσης: Στον εισαγγελέα ο Στέλιος Διονυσίου – «Δεν τραυμάτισα αστυνομικό» (video)

Είσαι εν βρασμώ, δεν έχεις καθαρή σκέψη, ενδεχομένως θα την κάνεις την απερισκεψία! Λες και δεν είχε άλλη δουλειά, και είπε να τα βάλει με τους αστυνομικούς για να περάσει η ώρα και να δει επιτέλους πώς είναι το αυτόφωρο εκ των έσω.

Ποιος, ο Στέλιος, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δεν έχει δώσει σε κανέναν δικαίωμα να πει το παραμικρό για το χαρακτήρα του! Στη δική μου περίπτωση, αν πχ. είχε να κάνει και με τα παιδιά μου, δεν θα σταματούσα για το Θεό τον ίδιο. Στέλιο, κράτα γερά, ερχόμαστε με το Γρηγόρη να σου φέρουμε τσιγάρα, καθαρά εσώρουχα και σάντουιτς…».

Δείτε Επίσης