Ντίνα Κώνστα: Όταν ακούω να λένε «Α! η κυρία Μαρκορά», θυμώνω

Η Ντίνα Κώνστα έχει παίξει σε πετυχημένες σειρές αλλά αναμφισβήτητα ο ρόλος της Ντένη Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι» έχει γράψει ιστορία.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που είχε με έναν οδηγό ταξί.

Έχετε κάνει τόσο θέατρο στη ζωή σας και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σας ξέρουν από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στους Δυο Ξένους. Αυτό σας θυμώνει;

«Με ενοχλεί. Η τηλεόραση είναι μια δουλειά. Το θέατρο είναι κάτι μεγάλο. Βέβαια είναι και επικίνδυνο, γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Σου έφυγε, κάτι, τέλος. Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Αλλά και αυτά  που έκανα στην τηλεόραση τα διάβαζα και τα πρόσεχα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο, λόγω ηλικίας ή λόγω χρημάτων, και βλέπουν τηλεόραση. Αλλά όταν ακούω να λένε «α, η κυρία Μαρκορά», θυμώνω».

Ακόμα σας φωνάζουν Ντένη Μαρκορά;

«Πριν από λίγες μέρες ένας ταξιτζής μου είπε «κυρία Μαρκορά, πως σας λένε στη ζωή σας;». «Ας κάνατε τον κόπο να μαθαίνατε», του απαντώ. Και θύμωσα βεβαίως. Μαρκορά και Μαρκορά, δεν μπορώ πια, νευριάζω. Σιγά. Ευτυχώς που δεν πήγαν Δυο Ξένοι και τρίτη χρονιά» εξήγησε στο Down Town.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook