Nίκος Μαστρογιάννης: H Ειρήνη Κολιδά σε έκανε να μην ξεκολλάς από το survivor

Ο Nίκος Μαστρογιάννης, ο κοινοβουλευτικός δημοσιογράφος τον οποίο πολλά δημοσιεύματα ήθελαν να συμμετέχει στο Survivor 2 τελικά δεν θα βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το παιχνίδι,για την πολιτική αλλά και την.. Ειρήνη Κολιδά.

Δείτε την συνέντευξή του: 

Τι σας άρεσε στο προηγούμενο survivor;

Για να σας πω την αλήθεια το προηγούμενο survivor ήταν ενδιαφέρον γιατί όλοι οι παίχτες είχαν διαφορετικούς χαρακτήρες, υπήρχε μια διαφορετικότητα μεταξύ των παικτών.

Ξεχωρίσατε κάποιον παίκτη του προηγούμενου survivor;

Ναι σίγουρα… η Ειρήνη Κολιδά ήταν κατά την γνώμη μου μια ξεχωριστή παρουσία που σε έκανε να μην ξεκολλάς με το survivor…είναι και μια από τις ομορφότερες ελληνίδες.

Είχατε πολιτευτεί με την Ένωση Κεντρώων ποιός ήταν ο λόγος που επιλέξατε το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων;

Προέρχομαι από τον Κεντρώο χώρο, η Ένωση Κεντρώων με κάλυπτε σε αρκετά σημεία και πιο συγκεκριμένα ένας από τους λόγους που είχα ενταχθεί σε αυτήν ήταν η πάγια θέση της κατά της οικογενειοκρατίας.

Έχετε αποχωρίσει εδώ και έναν χρόνο από την Ένωση Κεντρώων. Ποιός ο λόγος της αποχώρησης σας;

Δυστυχώς το μόνο και το μοναδικό πράγμα που ενδιέφερε τον Βασίλη Λεβέντη ήταν πως να προωθεί την οικογένεια του και τίποτα άλλο. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που αποχώρησα! Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική του κύριου Λεβέντη, όλο το χρονικό διάστημα που είναι στο κοινοβούλιο δεν έχει επιδείξει κανένα παραγωγικό αποτέλεσμα. Προσπαθεί με τις εγωκεντρικές του δηλώσεις να παραμένει καθημερινά στην επικαιρότητα δίχως όμως να προσφέρει κάτι στην κοινωνία.

Πως βλέπετε την πολιτική κατάσταση αυτήν την περίοδο;

Η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό αλλάζει καθημερινά! Πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές θα είναι το απόλυτο ντέρμπι αλλά θα τις κερδίσει και πάλι ο Σύριζα με μια μικρή διαφορά.

Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί αλλά δυστυχώς δεν κάνει για αρχηγός κόμματος, δεν μπορεί ούτε την βασική αντιπολίτευση να ασκήσει. Αυτό είναι φανερό σε κάθε του κοινοβουλευτική ομιλία. Προέρχεται και αυτός από την λεγόμενη οικογενειοκρατία και ο ελληνικός λαός θέλει να φέρει ένα τέλος σε αυτό. Δηλαδή δεν μπορείς να κόβεις από το ψηφοδέλτιο την αδερφή σου ή για παράδειγμα τον γιό του βουλευτή εάν είσαι και εσύ μέρος αυτού.

Βέβαια και η πολιτική που είχε ασκήσει στο παρελθόν με την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων είναι ένα γεγονός που δεν τον ωφελεί καθόλου. Το θέμα δεν είναι πως να απολύσεις τους δημόσιους υπαλλήλους για να εξοικονομήσει χρήματα το κράτος αλλά πως θα δημιουργήσεις νέες θέσεις εργασίας για να μειωθεί η ανεργία και για να κινείται ανοδικά η οικονομία.

Πιστεύω ότι όσο περνάει ο χρόνος είναι κατά της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο με μια αλλαγή του προέδρου μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στην Νέα Δημοκρατία.

K. Μαστρογιάννη με αυτά που μου αναφέρατε στηρίζεται την κυβέρνηση;

Για να το ξεκαθαρίσω αυτό δεν στηρίζω κανέναν, δεν έχω ενταχθεί σε κάποιο πολιτικό κόμμα όπως σας είπα και προηγουμένως αλλά βλέπω την πραγματικότητα όπως είναι. Και για να είμαι ειλικρινής σίγουρα και ο κ. Τσίπρας έχει κάνει λάθη στο παρελθόν. Θα σας πω και εγώ την ίδια καραμέλα »παρέλαβε καμμένη γη» αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας έφεραν σε αυτήν την θέση.

Αλλά πρέπει να αφήσουμε τι έχει γίνει στο παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί κοιτάζοντας το παρελθόν θα μας πηγαίνει πάντα πίσω… σίγουρα όμως πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων στους υπεύθυνους… μην το ξεχνάμε αυτό!

Πιστεύεται ότι η κατάσταση στην Ελλάδα βελτιώνεται;

Η κατάσταση στην χώρα βελτιώνεται, οι οικονομικοί κύκλοι της καθώς και η αξιοπιστία της χώρας, χρειάζεται όμως ακόμα χρόνος. H κυβέρνηση έχει ακόμα πολύ χρόνο μπροστά της και οφείλει να το εκμεταλλευτεί.

Θα ξαναπολιτευτείτε στις επερχόμενες εκλογές;

Μάλλον ναι θα ξαναπολιτευτώ. Όπως σας είπα αναφέρει δεν έχω ενταχθεί σε κάποιο πολιτικό κόμμα είμαι ακόμα σε σκέψεις.

Αυτό που θέλω καθώς και όλοι μας είναι να βγούμε από το τέλος των μνημονίων,για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη μας και αυτό ελπίζω να γίνει σύντομα. Η Ελλάδα διαθέτει φυσικό πλούτο και ανθρώπινο δυναμικό. Σε λίγους μήνες η Ελλάδα βγαίνει εκτός μνημονίων, με σταδιακή μείωση της φορολογίας και με φορολογικά κίνητρα που θα προσελκύει νέους επενδυτές η οικονομία θα αλλάξει με πολύ θετικά αποτελέσματα. Έχουμε το κατάλληλο timing και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε…

Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ευλογημένη χώρα. Έχουμε την δική μας ιστορία…Είμαστε ένας υπερήφανος λαός…