Νίκη Βίσση: Ζήσαμε τον απόλυτο θάνατο. Παίρνω χάπια για να κοιμηθώ. Ο Ψινάκης πώς μπορεί και κοιμάται; (video)
Η Νίκη Βίσση καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε βλέποντας το σπίτι της στο Μάτι να καίγεται και άνθρωποι να χάνουν τις ζωές τους. Ενώ δεν παρέλειψε να τα βάλει και με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

«Το θέμα δεν είναι το δικό μου σπίτι, είναι 500 σπίτια ολοσχερώς καμένα. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου και τα παιδιά να μείνουμε στο υπόγειο του καμένου μας σπιτιού. Το βράδυ της πυρκαγιάς ήμουν με την Άννα για συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Ζήσαμε τον απόλυτο θάνατο. Ένιωσα το ίδιο συναίσθημα όταν έχασα τον πατέρα μου. Θύμωσα πολύ με τον Δήμο, με τον Δήμαρχό μας, τον Ψινάκη. Όχι, δεν τον είχα ψηφίσει. Είδα τη συνέντευξή του στον Σρόιτερ και τη σχολίασα στο facebook. Δεν μπορεί να πει κάποιος άνθρωπος ότι κοιμάται μετά από αυτό. Και καλά να είχε κάνει, δεν κοιμάσαι.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ ακόμα, παίρνω χάπια για να κοιμηθώ. Βλέπω φίλους μου, βλέπω παιδάκια, βλέπω ανθρώπους που το ζήσανε και λέω ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος πώς μπορεί και κοιμάται; Δεν έβαλα την Άννα να τον πάρει τηλέφωνο, τον πήρα εγώ, γιατί τον ξέρω και πήγα και τον βρήκα. Δεν είναι κακός, απλά δεν ξέρει. Πες ότι εκείνη τη μέρα έφταιγαν όλοι οι άλλοι και δεν έφταιγε ο Δήμος, την επόμενη μέρα που είσαι; Που είσαι; Που δεν ήρθε ποτέ. Εμένα προσωπικά μου είπε ότι είναι στο επιχειρησιακό κέντρο».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook