«Με την επιστροφή μου στον Alpha ένιωσα ένα συναίσθημα απόλυτης ευτυχίας»

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή της στον Alpha μετά από καιρό και στο πόσο όμορφα νιώθει που γύρισε σε αυτό το κανάλι.

Η εκπομπής της πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης κι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού που αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην επιστροφή της στον Alpha.

Επιστροφή σε ένα γνώριμο κανάλι; 

«Έξι χρόνια ήμουν στον Alpha, οπότε η επιστροφή μου είναι σε έναν πολύ οικείο χώρο. Να σκεφτείς, το διάστημα που δεν ήμουν στο κανάλι και πήγαινα ως καλεσμένη στην Ελένη, κάθε φορά που πλησίαζα στο στούντιο με το αυτοκίνητο με έπιανε ένα σφίξιμο στην καρδιά. Ήταν μια στεναχώρια, γιατί πήγαινα μόνο για λίγες ώρες. Με την επιστροφή μου ένιωσα ένα συναίσθημα απόλυτης ευτυχίας. Ξαναβρέθηκα με ανθρώπους με τους οποίους είχα δουλέψει στο παρελθόν και αυτή η επανένωση πραγματικά ήταν πολύ ευλογημένη”.

Πώς νιώθεις στη μεσημεριανή απογευματινή ζώνη;

«Παρά το γεγονός ότι η μεσημεριανή ζώνη είναι αχαρτογράφητα νερά για μένα, αισθάνομαι πολύ καλά. Και για το κανάλι είναι μια καινούργια ζώνη, γιατί πρώτη φορά την ενεργοποιεί φέτος οπότε και για εκείνους και για μένα είναι δοκιμή. Μου αρέσει ο τρόπος που στήσαμε αυτή την εκπομπή. Φτιάξαμε ένα πολύ γλυκό και χαλαρό μαγκαζίνο, καταφέραμε να το αγαπήσει ο κόσμος και χωρίς να έχουμε την προβλέψιμη συνταγή του σκληρού gossip. Δεν το έχουμε συνειδητά, το ανοίξαμε σε εντελώς άλλα θέματα και είπαμε να είμαστε η εναλλακτική για εκείνους τους τηλεθεατές που δεν θέλουν να είναι με το μάτι στην κλειδαρότρυπα»

Είναι και κάπως ξεπερασμένο το gossip, εκτός της κατηγορίας των τηλεθεατών που είναι κυρίως πιο νέοι σε ηλικία που παρακολουθούν τέτοιου είδους εκπομπές για να σχολιάζουν στο twitter.

«Εννοείται, αν μιλάμε για την twitterland, σαφώς υπάρχει και τέτοιο κοινό. Δεν θα εξαιρέσω δε καθόλου τον εαυτό μου από αυτό, αφού και εγώ κάποιες φορές παρακολουθώ κάτι μόνο και μόνο για να μπω στο twitter, να τρολάρω και να σχολιάσω. Ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση είναι σαν να κάθεται σε ένα εστιατόριο και να περιμένει να του προτείνεις ένα ωραίο πιάτο. Εάν του σερβίρεις junk food, ε τότε θα μάθει σε αυτό και θα ζητάει πάντα το ίδιο, Εάν όμως του προτείνεις ένα ωραίο πιάτο, τότε θα μάθει να τρώει νόστιμα και υγιεινά».

Πηγή: 7 Μέρες tv

 


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook