Μαρίνα Πατούλη: Όταν ανακοίνωσα στον Γιώργο την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος Αμαρουσίου έγινε η κόλαση του Δάντη (video)
Η Μαρίνα Πατούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Δευτέρα.

Παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη ότι έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος Αμαρουσίου.

Όπως θα θυμάστε πήρε πίσω την υποψηφιότητά της λίγες ώρες αργότερα καθώς ο σύζυγός της ήταν αντίθετος με αυτή της την απόφση.

«Με τον Γιώργο είμαστε καλά, γιατί κι εγώ του επιφυλάσσω εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Το περιστατικό που έγινε με την υποψηφιότητά μου δεν ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο. Το πιο δύσκολο για τη σχέση μας ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στο Μαρούσι, ενώ ήταν εν ενεργεία δήμαρχος. Ενώ του έλεγα ότι έχω το δικαίωμα να εκτεθώ και να κριθώ, δεν με άκουγε και μου έλεγε “Κάνε ό,τι θες”. Όταν το ανακοίνωσα, ήταν μια συναυλία του Δάντη στο Μαρούσι και έγινε ηκόλαση του Δάντη! Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου ως δήμαρχος Αμαρουσίου και πάω και του λέω “Περιμένω να μου πεις συγχαρητήρια” και παθαίνει εγκεφαλικό! Εκεί ήταν κόλαση του Δάντη! Μετά, εντάξει, δεν ήταν και πολύ ευχάριστα».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook