Κωστόπουλος: Δεν έχει καμία σχέση η εκπομπή μου με αυτή του Αρναούτογλου
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την εκπομπή του και τις ομοιότητες με την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αλήθεια, πόσα… κοστούμια χωρούν στην ελληνική τηλεόραση;

 «Οι άνδρες φορούν μόνο τέσσερα-πέντε χρώματα με παραλλαγές. Ενα μαύρο, ένα μπλε, ένα πιο ανοιχτό μπλε, ένα γκρι σκούρο, ένα γκρι ανοιχτό και μετά από πέντε χρόνια που γυρνάω όλη μέρα με τη φόρμα, το T-shirt και τα αθλητικά, γιατί έτσι την έχω δει, πολύ χαίρομαι που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής μπορώ και φορώ κοστούμι. Γιατί πού αλλού πλέον να χρειαστεί να βάλω κοστούμι;».
Άντε και σε κανέναν γάμο…

 «Μόνο άμα με καλέσουν, όχι στον δικό μου (γέλια).»

Αμέσως να πάει ο νους σου στο κακό (γέλια) Μπορεί να χρειαστεί να συνοδεύσεις τις κόρες σου…

«Ψοφάω για κάτι τέτοια (γέλια).»

Και επειδή δεν μου απαντάς, γυρίζω και πάλι στην ίδια ερώτηση… Πόσα κοστούμια χωρούν στη late night ζώνη της ιδιωτικής τηλεόρασης;

«Και κάθε βράδυ να έχουν τρία κανάλια late night είναι μια χαρά. Στην Αμερική και τα τέσσερα μεγάλα κανάλια, αλλά και τα υπόλοιπα δεκατέσσερα, έχουν κάθε βράδυ αυτό το πράγμα. Και όταν μιλάμε για ίδια late night, εννοούμε εντελώς ίδια. Μέχρι και η εικόνα που έχουν είναι ίδια. Εδώ, αν το καλοσκεφτείς, η δική μου εκπομπή, η εκπομπή του Γρηγόρη (Αρναούτογλου), του Θέμου (Αναστασιάδη) και της Αννίτας (Πάνια) είναι διαφορετικές εκπομπές. Δεν είναι ίδιες. Εγώ πιστεύω ότι η δικιά μου εκπομπή κι αυτή του Αρναούτογλου δεν έχουν σχέση στην ουσία, αν το δεις σημειολογικά. Αλλος είναι μήλα, άλλος πορτοκάλια.»

Πώς είδες τη late night απόπειρα του Γρηγόρη;

«Μα και πέρσι και πρόπερσι έκανε late night, απλώς ήταν δομημένο με έναν άλλο τρόπο.»

Εγώ για φέτος σε ρωτάω…

«Μια χαρά τον βρίσκω τον άνθρωπο. Δεν κάνει και νούμερα; Οπότε από τη στιγμή που κάνει και νούμερα όλα μια χαρά. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο. Δεν κάνει κάτι άσεμνο, κάτι χυδαίο, κάτι κίτρινο, για να σου πω ότι κάνει νούμερα γι’ αυτό».

Πηγή: TV Έθνος

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook