Ηθοποιός πετυχημένης σειράς του Alpha «αναστατώνει» τον ανδρικό πληθυσμό (εικόνες)
Η ηθοποιός πετυχημένης σειράς του Alpha έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό του instagram με τις φωτογραφίες της με μαγιό.

Απόλαυσε το καλοκαίρι της κάνοντας διακοπές της σε Ελλάδα και εξωτερικό και πόσταρε συνεχώς φωτογραφίες της με μαγιό. Διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα με καμπύλες που ξετρελαίνουν τους άντρες!

Όμορφη, σέξι και ταλαντούχα συνεχίζει κι αυτή τη σεζόν να παίζει στη σειρά «Έλα στη θέση μου» υποδυόμενη τη Λατάνια, τη γραμματέα της Σουλτς.

Ο λόγος για την Πένυ Αγοραστού που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

Δεν θεωρεί ότι η πορεία της μέχρι σήμερα είναι θέμα τύχης αλλά θέμα θέλησης και προσπάθειας. «Δεν είναι θέμα τύχης. Ο,τι έχω κάνει το έχω κυνηγήσει πολύ. Παίρνω αυτό που μου αξίζει μετά από τόσο κόπο. Δεν έχανα ποτέ οντισιόν για οντισιόν και τώρα μπορώ να αποδείξω και ποια είμαι και τις ικανότητές μου. Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Δεν συμφωνώ καθόλου με τους ανθρώπους που δουλεύουν ως ηθοποιοί και δεν έχουν βγάλει δραματική σχολή και τα περιμένουν όλα έτοιμα, γιατί κάποιοι άλλοι έχουν πασχίσει πολύ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook