Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Κιάνου Ριβς

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει παίξει σε σειρά με τον Κιάνου Ριβς και σε συνέντευξή της αναφέρθηκε σε αυτή τη συνεργασία.

Στο Λος Άντζελες μένω ήδη δύο χρόνια και θα επιστρέψω. Φεύγοντας από την Ελλάδα δεν έκλεισα τις πόρτες πίσω μου. Η Ελλάδα είναι η χώρα μου, η ελληνική γλώσσα είναι η γλώσσα μου, κι έχει άλλη βαρύτητα η κάθε λέξη της στο πώς ηχεί και δονείται μέσα μου, οπότε είναι χαρά μου να επιστρέφω.

Δεν είχα υπολογίσει ότι θα επιστρέψω για κάτι διαφορετικό, είχα υπολογίσει ότι θα επιστρέψω ως ηθοποιός, αλλά αφού προέκυψε αυτό και μου αρέσει είμαι πολύ χαρούμενη. Στόχος μου είναι να δώσω μια ευκαιρία σ’ αυτό που προσπαθώ να κάνω εκεί- κι αν δεν είσαι εκεί δεν μπορείς να έχεις την ευκαιρία. Στο Λος Άντζελες έπαιξα σε ένα επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Swedish dicks» αμερικανο-σουηδική παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστούν ο Johan Glans, ο Peter Stormare και ο Keanu Reeves, τον οποίο δυστυχώς δεν συνάντησα στα γυρίσματα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Υπήρχαν και δύο Ελληνίδες στην παραγωγή, η Δωροθέα Πασχαλίδου και η Μαντώ Στάθη, τρομερά αξιόλογα άτομα, τις οποίες αξίζει να γνωρίζει ο κόσμος. Έκανα επίσης κάποιες πιο χαμηλού budget ταινίες…

Δούλεψα, όμως όταν ξέρεις το επίπεδο του τι υπάρχει εκεί καταλαβαίνεις πως εσύ έχεις κάνει πολύ λίγα. Στη ζωή μου υπήρξα πολύ τυχερή σε σχέση με τον χρόνο και δεν είχε χρειαστεί να περιμένω. Μπορεί να ήμουν πολύ αφοσιωμένη και να δούλευα σκυλίσια, όμως δεν είχε χρειαστεί να είμαι σε αναμονή για το τι θα κάνω. Απ’ όταν μπήκα στη σχολή όλα εξελίχθηκαν σ’ ένα ωραίο σερί. Δεν κουράστηκα ποτέ, επίσης σημαντικό, γιατί όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, οι αντοχές σου είναι ασύλληπτες. Όταν πήγα εκεί, το προπό διάστημα ήμουν πολύ απασχολημένη με τα μαθήματα μου. Έκανα μαθήματα στην Ν. Υ. δίπλα σε έναν εξαιρετικά ιδιοφυή acting coach. Εκεί συνάντησα ανθρώπους που δουλεύουν σε μεγάλες σειρές με πραγματικά σημαντικούς ρόλους. Κι όταν δεν είχαν γύρισμα έρχονταν στα μαθήματα. Συνειδητοποίησα πως οι καλλιτέχνες εκεί δεν εφησυχάζουν. Και στo L.A συνέχισα μαθήματα.

Πηγή: Gala


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook