Καλημέρα! Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Νιώθετε ότι θέλετε να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας ή τέλος πάντων να βρίσκεστε σε οικογενειακές καταστάσεις αυτό το τριήμερο και να βρεθείτε με τα άτομα που τα θεωρείτε στενό σας περιβάλλον… Για τα ερωτικά σας αυτό δεν είναι αρνητικό αφού θέλετε να τα συνδυάσετε εξίσου όλα, μαζί με τη διασκέδασή σας  η οποία μπορεί να είναι περίφημη και κατ’ οίκον… Επαγγελματικά, δώστε λίγη περισσότερη σημασία σε ένα οικονομικό σκέλος που σας προβληματίζει αλλά δεν μπορείτε προς το παρόν να το λύσετε!

Ταύρος

Ένα τριήμερο με κοντινές αποδράσεις είναι αυτό που σας μπαίνει σφήνα για να περάσετε υπέροχα χωρίς να το έχετε προγραμματίσει και αν θέλετε χρόνο για να προετοιμαστείτε δε θα τον έχετε όπως θα θέλατε… Ερωτικά, πάντως, αφιερώνεστε και μάλιστα έχετε και συγκεκριμένα επιχειρήματα ώστε να περνάτε καλά… Το δύσκολο για εσάς είναι να βρείτε χρόνο για όλα… Το εύκολο είναι ότι έχετε βοήθειες… Επαγγελματικά, σας αγχώνει μία συνεργασία που καθυστερεί να οριστικοποιηθεί…

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας σκέφτεστε και πάλι μαζί με τα επαγγελματικά σας και τελικά δεν ξέρετε αν μπορείτε να κάνετε μία σωστή συμφωνία ή να δώσετε όλο σας τον χρόνο και το οικονομικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που είχατε συμφωνήσει… Πάντως, η ουσία είναι ότι υπάρχει ένα έσοδο που καθυστερούσε και τελικά έρχεται… Ερωτικά, νιώθετε σχεδόν εξαρτημένοι και υποκινείστε από τα συναισθήματά σας… Αυτό δεν είναι κακό αν υπάρχει αμοιβαιότητα… Δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας!

Καρκίνος

Ένα τριήμερο για εσάς με πολύ καλές προοπτικές και αν εσείς κινήσετε τα νήματα θα δείτε ότι τα καταφέρνετε μία χαρά σε αυτόν τον τομέα. Στα  ερωτικά σας  μην εμπλέξετε ανθρώπους της οικογένειας μέσα σε αυτά αν για κάτι δεν είστε σίγουροι και αμφιταλαντεύεστε… Αφήστε να πάρετε τις αποφάσεις αργότερα… Επαγγελματικά, σίγουρα μπορείτε να βάλετε τους όρους σας και να μην παρεκκλίνετε καθόλου από αυτούς!

Λέων 

Ένα τριήμερο που θέλετε να κρατήσετε μυστικό ή να κάνετε κάτι που δεν θέλετε να το μάθουν οι άλλοι… Μπορείτε φυσικά για τα ερωτικά σας να περιμένετε ότι και οι άλλοι θα θέλουν το ίδιο, οπότε μία χαρά το οργανώνετε και μάλιστα το ευχαριστιέστε κιόλας… Αν δυσκολεύεστε να μετακινηθείτε αυτό είναι κάτι που θα λυθεί και θα σας απελευθερώσει… Επαγγελματικά, φορτσάρετε την Παρασκευή αλλά ξέρετε ότι τα νέα θα έρθουν από Δευτέρα και σωστά ανυπομονείτε για αυτά!

Παρθένος

Για εσάς είναι ένα τριήμερο που πιστεύετε ότι εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να εμβαθύνετε τις καταστάσεις και να κρατάτε το ενδιαφέρον αμείωτο… Για τα ερωτικά σας είναι μία ευκαιρία να μην αφήνετε σκιές να σας επηρεάζουν και να δώσετε μία επιπλέον ώθηση σε αυτά με τη δική σας σφραγίδα… Επαγγελματικά, μην περιμένετε τα πράγματα να αλλάξουν αν δε βρεθεί ομαδική λύση και δε μοιράσετε συγκεκριμένους ρόλους στον καθένα!

Ζυγός

Ένα τριήμερο για εσάς που έχετε περισσότερη τάση αλληλεγγύης και σκέφτεστε τους άλλους πρώτα και τον εαυτό σας στη συνέχεια… Για τα ερωτικά σας αυτό δεν μπορεί να σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως θα το θέλατε, αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε την αρχή και φυσικά να ελέγξετε αντιδράσεις. Επαγγελματικά, νιώθετε ανασφάλεια και είστε δικαιολογημένοι, όμως αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε.. Πάντως υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να σας καθησυχάσουν!

Σκορπιός

Ένα τριήμερο που σας επιτρέπει να κάνετε μακρινές αποστάσεις και με παρέα και να περάσετε πολύ καλά και να διασκεδάσετε και να γεμίσετε μπαταρίες.. Αν είναι και σε παραθαλάσσιο μέρος ακόμα καλύτερα… Ερωτικά, αυτό που σας  αρέσει είναι ότι δεν πιέζεστε από κάτι, απεναντίας είστε αρκετά χαλαροί…. Επαγγελματικά, όλο και περισσότερο κατοχυρώνεστε και αυτό βέβαια είναι κάτι που θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!

Τοξότης

Γενικότερα νιώθετε πιο ανάλαφροι κυρίως γιατί μπορείτε να βλέπετε την δράση και την αντίδραση σχεδόν ταυτόχρονα… Δράτε τη σωστή στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο και βλέπετε ότι έχετε πολύ καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας κυρίως και ανοίγετε ακόμα περισσότερα… Ερωτικά, μην βιάζεστε και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις που δεν έχουν καμία βάση… Ξέρετε ότι κάποια από αυτές είναι υποθέσεις και καλό είναι έτσι να παραμείνουν αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις!

Αιγόκερως

Πολύ καλά νιώθετε και πιστεύετε ότι έχετε σωστή επικοινωνία και πολύ καλή συνεργασία για τα θέματα που σας απασχολούν… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι μπορείτε να νιώθετε ότι υπάρχει αμέριστη συμπαράσταση και βέβαια είναι κάτι που πρέπει να ανταποδώσετε και στους άλλους… Αυτό ίσως και να σας καταπιέζει με την καλή έννοια του όρου… Επαγγελματικά, πρέπει να αξιοποιήσετε μία πληροφορία που σας την έδωσαν εντελώς εμπιστευτικά και δε θέλετε να τους εκθέσετε!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο που σταδιακά σας ρίχνει τους τόνους και προσπαθείτε να βρείτε νέες ισορροπίες πολύ πιο συγκεκριμένες και ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάτι πιο αργά… Ερωτικά, χρειάζεται να φιλτράρετε περισσότερο τις σκέψεις και να ακολουθείτε απόλυτα τα λεγόμενά σας, για να μη δημιουργείτε ανασφάλειες, αλλά το αντίθετο… Αυτό όμως που σας απασχολεί ιδιαίτερα είναι και ένα θέμα υγείας που τώρα μπορείτε και να το προλάβετε ή να κάνετε μία προληπτική εξέταση και να έχει καλά αποτελέσματα!

Ιχθείς

Είναι απόλυτα δικό σας αυτό το τριήμερο και αν το εκμεταλλευθείτε και σωστά θα πάρετε και τις απαντήσεις που χρειάζεστε… Ίσως για τα επαγγελματικά σας να χρειαστεί να εμβαθύνετε περισσότερο και να ασχοληθείτε πιο εντατικά ή να βάλετε όρια ή να περικόψετε κάτι από τις απαιτήσεις σας, για να φτάσετε πιο κοντά σε αυτά που θέλετε… Ερωτικά, σας αρέσει τόσο πολύ να ασχολούνται μαζί σας και εσείς να μην τους δίνετε την απόλυτη επιβεβαίωση, που αυτό έχει ξεκινήσει και σας αρέσει ως παιχνίδι αφού βάζετε όρους που είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από εσάς!

Πηγή: Astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας