Η πρώτη αντίδραση του Δάντη μετά το τραγούδι ύμνο στον σεξισμό: Είναι φασισμός… (video)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη με τίτλο «Κ@ργι@λα σε μισώ», ο τραγουδιστής απάντησε για πρώτη φορά στα όσα ακούστηκαν σχετικά.

Ο τραγουδιστής έδωσε απαντήσεις τηλεοπτικά, σε κυπριακό σταθμό, αλλά και σε ραδιοφωνική εκπομπή, αμετανόητος για τους υβριστικούς και άκρως σεξιστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στο τραγούδι του.

«Δεν έχω να πω κάτι για το τραγούδι. Αργότερα, ο χρόνος θα δείξει. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο ρεύμα και στα δρώμενα της εποχής. Καθώς ορίζουν τα δρώμενα, γίνονται και γράφονται και τα τραγούδια. τα τραγούδια μπορεί να σημαίνουν από αυτό που λένε μέχρι πολλά άλλα. Όποιος έχει νου καταλαβαίνει. Όποιος δεν έχει νου, όταν του δείχνεις το φεγγάρι κοιτάζει το δάχτυλο», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Η απάντηση ήρθε και ραδιοφωνικά: Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου σεξιστικό. Δεν είναι σεξιστικό και για ποιο λόγο να είναι; Θεωρώ φασισμό, τον οποιοδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει απαγορεύεται ο Χρήστος Δάντης να τραγουδάει τέτοια τραγούδια. Ποιος μου το απαγορεύει και γιατί; Οι άνθρωποι που κράζουν είναι οι ενοχικοί. Οι επώνυμοι άνθρωποι που βγήκαν και τοοποθετήθηκαν για αυτό, είναι άνθρωποι που έχουν ενοχές και πράγματα που τους βαραίνουν για το παρελθόν τους και τους καταλαβαίνω και τους ασπάζομαι και τους αγαπάω το ίδιο. Δεν θα αλλάξει η αγάπη μου προς αυτούς επειδή τοποθετήθηκαν κατά μου. Δεν μπορεί να με μειώσει κάτι. Δεν μπορεί κανείς να αναιρέσει αυτό το πράγμα που κάνω, ούτε εγώ καν, όσο κι αν προσπαθήσω.

Δείτε Επίσης