Η Μέγκι Ντρίο φωτογραφήθηκε πιο αποκαλυπτικά από ποτέ
Η Μέγκι Ντρίο είναι από τα πρόσωπα του «Greece’s Next top model» που απασχόλησαν τα Μέσα και συνεχίζουν να απασχολούν.

Το μοντέλο έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για το περιοδικό «Down town».

«Οι καβγάδες, αλλά και το ότι ήμασταν κλεισμένες χωρίς κινητά, χωρίς επαφές με τους έξω. Πολλές φορές ήθελα να μιλήσω με τη μητέρα μου να πάρω μια συμβουλή και δεν μπορούσα. Αυτό με ζόρισε πάρα πολύ. Έκλαιγα τα βράδια στον ύπνο μου. Τα ξημερώματα ένιωθα την απουσία της μητέρας μου, ξυπνούσα και έκλαιγα. Είχα πιεστεί πολύ. Δεν ήμουν σκύλα, ήμουν απλών αληθινή. Όλες τους έκαναν τέτοια σχόλια αλλά off κάμερα», δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό.

Ενώ δήλωσε ότι είναι άδικο που βγήκε προς τα έξω μια άλλη εικόνα για εκείνη και έκανε αναφορά στους haters. «Είναι άδικη, αλλά όσοι έχουν μυαλό και τα κρίνουν λίγο ημισφαιρικά θα καταλάβουν ότι η Μέγκι ήταν αληθινή. Δεν ήταν κακιά. Δεν μπήκε στο παιχνίδι για να δείξει την κακία της, αλλά για να είναι αληθινή, και έτσι όπως θα κριθεί αυτή θα κριθούν και οι άλλες. Άδικα χαρακτηρίστηκα η κακιά του παιχνιδιού, αλλά δεν με πειράζει. Δεν είμαι κακιά, είμαι ρεαλίστρια.

Δεν είμαι κακιά, είμαι αληθινή. Εγώ έχω και 25 fan club. Αυτό κάτι σημαίνει. Είμαι παρεξηγημένη μια ζωή. Όχι μόνο στο GNTM. Το προκαλώ λίγο. Μου αρέσει η ένταση και να ασχολούνται μαζί μου γενικά. Είμαι πολύ λαϊκό παιδί, ανοιχτόκαρδη. Γι΄αυτό και απαντάω και στους haters, που δεν νομίζω καμία κοπέλα από τις άλλες να το κάνει. Αγαπάω τους haters μου. Είμαι σίγουρη ότι, για να έχω πολλούς haters κάνω κάτι σωστό».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook