Η Λουκία Μιχαλοπούλου θα παίξει στο «Λόγω τιμής» και μιλάει για τη συνεργασία με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Η Λουκία Μιχαλοπούλου είναι μία από τους ηθοποιούς που θα παίξουν στο ριμέικ του «Λόγω τιμής» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της αυτή.

Γιατί επιλέγει πάντα δύσκολους ρόλους;

«Δεν μου προτείνουν εύκολους ρόλους. Και το προτιμώ. Από μικρή το ήθελα και είχα τη δυνατότητα να βουτήξω βαθιά. Εχω μια ταυτότητα. Το πιο ανάλαφρο που έχω κάνει ήταν ο “Θεός της σφαγής” που και πάλι δεν ήταν άκοπο. Με ενδιαφέρει μεγαλώνοντας να είμαι συνδημιουργός. Οχι απλά να ερμηνεύω ρόλους, αλλά να συμμετέχω σε αυτό. Τα πρώτα δέκα χρόνια δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είναι η βασική εκπαίδευση. Βρίσκεσαι με δασκάλους και μέντορες. Μας εκπαίδευσαν τέλεια οι δάσκαλοι μας, αλλά μας αφαίρεσαν την προσωπική μας σφραγίδα. Ο Νικορέστης Χανιωτάκης μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε συνδημιουργοί. Μας επέτρεψε να δείξουμε αβίαστα τι θέλουμε από το θέατρο. Ομολογώ ότι μου είχε λείψει αυτό».

Γιατί δεν βρίσκεται στην τηλεόραση;

«Εχω πει “όχι” σε προτάσεις ενώ εκτιμώ την τηλεόραση γιατί δεν έχω συνηθίσει τους γρήγορους ρυθμούς της. Δεν με απασχόλησαν ποτέ η δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα της τηλεόρασης. Ζω από αυτή τη δουλειά, τα έχω ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν με ενδιέφερε να γίνω διάσημη. Η διάρκεια ήταν ανέκαθεν ο στόχος μου. Να με θυμούνται και να είμαι διαχρονική. Η δημοσιότητα έρχεται και φεύγει. Νιώθω τυχερή κι ευχαριστημένη από τις επιλογές μου. Δεν νιώθω μειονεκτικά επειδή δεν με ξέρει ο κόσμος από ένα σίριαλ. Αν και του χρόνου θα παίξω στο “Λόγω Τιμής”. Αγαπώ και θαυμάζω τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, γνωριστήκαμε όταν έκανε μετάφραση στον “Φεγγίτη”. Νιώθω μια ασφάλεια που δουλεύω στο θέατρο κάθε σεζόν. Δεν είναι αυτονόητο. Δεν είχα ποτέ το άγχος να βρω ρόλο και θίασο. Η μαμά μου τρομάζει ακόμη».

Πηγή: Gala

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook